Saltar a continguts

Club Esportiu senglarOrientació Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

27/12/2018
Crònica de la XII Cursa d'Orientació per la Marató de TV3

La XXIX Cursa d’Orientació de Sant Cugat - III Trofeu Ramon Casal - XII Cursa de la Marató de TV3 es va celebrar el diumenge 16 de desembre entre el parc de la Pollancreda i el bosc de Collserola. La cursa d’orientació en la modalitat de rogaine va aplegar un total de 200 participants, que van formar equips d’una a cinc persones. Paral·lelament es va fer la segona trobada de la II Lliga de Microorientació Escolar, oberta a tots els públics.

La rogaine tenia unes 30 fites distribuïdes pel bosc de Collserola, les quals, en funció de la dificultat i distància, tenien diferents puntuacions: des de la fita 31 que valia 3 punts fins a la fita 200 que en valia 20.

Vam tenir un dia fred i fins i tot ens va ploure una mica durant el mati. En acabar la cursa, els participants van gaudir d'un tros de coca de la pastisseria Sabat i un entrepà de botifarra de la carnisseria Griful.

Els més petits van xalar amb el circuit encintat al parc de la Pollancreda i amb els circuits de microorientació, on va tenir molt d'èxit un petit laberint fet amb tanques per incrementar la dificultat dels participants.

Uns 20 participants van fer-ho des de casa mitjançant la fila 0, inscripció solidària per la Marató de TV3, que aquest any recollia fons per a la investigació del càncer.

La cursa va recaptar 2.000 euros.

Graciés a tots per la vostra participació!