Saltar a continguts

Club Esportiu senglarOrientació Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

31/03/2017
Mar Hernández Pla del Club Esportiu senglarOrientació, segona a la categoria Aleví Femení de la 19a Cursa d’Orientació Escolar de Sant Cugat

La 19a Cursa Escolar d’Orientació, que va tenir lloc el diumenge 19 de març, al Parc del Turó de Can Mates, amb sortida i arribada a l’Escola Turó de Can Mates, va acollir l’esdeveniment més important de l’Estat espanyol en participació: al voltant d’uns 600 participants de totes les escoles de Sant Cugat. El centre de primària amb més participació va ser l'Escola Turó de Can Mates amb 61 participants, i el de secundària l'Institut Arnau Cadell, amb 82.

La cursa la dissenya i en fa l'assessorament tècnic el Club Senglar Orientació de Sant Cugat (SenglarO) a través de l'equip tècnic de traçadors i cartògrafs del club i l'organitza l'OMET. S'hi va fer servir el sistema electrònic de cronometratge Sportident per a tots els circuits: en la categoria prebenjamí amb una distància de 2.600 metres seguint les cintes i 1.800 metres amb dreceres, benjamí (1.900 m), aleví (1.500 m), infantil (2.400 m), cadet (2.600 m), juvenil (3.100 m) i popular dones i homes (2.400 m i 3.100 m).

Va ser una grata notícia el segon lloc d’una de les representants del SenglarO, Mar Hernandez Pla, de l'escola Collserola, en la categoria Aleví femení.

Alhora cal mencionar la participació a la cursa de Pau i Clara Cumellas i Rodes, membres també del SenglarO, que van representar l’Escola Ferran i Clua.