Saltar a continguts

Club Esportiu senglarOrientació Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

17/05/2011
Els joves orientadors de Sant Cugat dominen a l'Orientació espanyola.

La classificació per als diferents campionats internacionals, certifica i demostra el gran treball que l'Àrea Tècnica de la FCOC està realitzant amb els mes joves.

A la ja sabuda classificació de l'Andrea Guillen, el Rubèn Méndez de Sant Cugat, l'Albert Acedo i l'Aleix Ferrer, pels Campionats del Món Escolars que tindran lloc a Trentino (Itàlia) a finals d'aquest mes, s'uneix ara la classificació per l?EYOC 2011 (Campionat d?Europa Cadet) a Txèquia del Pau Acedo i la Maria Illa de Sant Cugat.

L'evolució dels nostres corredors, ja s'ha anat reflectint amb els resultats en les últimes competicions disputades tant a nivell individual com d'equip. És especialment en la modalitat d'equips de relleus on queda demostrada la superioritat pel que fa a les altres comunitats espanyoles.

Volem agrair a tots, tant corredors/res com a tècnics el treball i esforç realitzat que estem segurs, seguiran donant molts i grans èxits.

Aprofitem també per traslladar a la resta dels orientadors catalans, les felicitacions i les mostres d'admiració que la nostra federació està rebent per part dels diferents representants de tota la comunitat orientadora espanyola, com a reconeixement a la gran evolució experimentada i els èxits aconseguits per tota l'Orientació Catalana.

ANNEX: Podi Campionat d'Espanya Escolar.   (jpg 97086)
Enllaç: senglarOrientació