Saltar a continguts

Club Esportiu senglarOrientació Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

2010-2011

cursa familiar
Nota premsa i mapes.

CURSA FAMILIAR D'ORIENTACIÓ.

El dissabte dia 4 de juny del 2011 es va celebrar la primera cursa d'Orientació per famílies a Sant Cugat del Vallès. Tot un èxit per totes les famílies que hi van participar i que van valorar positivament la iniciativa de l'Ajuntament de Sant Cugat juntament amb el Club senglarOrientació i l'OMET.
Es van fer equips amb 3 components de la família (un adult més 2 nens/es), la cursa era modalitat Escore i les fites tenien una puntuació; les que més puntuaven eren les proves especials (Micro-orientació, Memory-O, veure mapes, Foto-finish, Circuit d'agilitat). El màxim de fites que podíem fer era de 20, descartant 6 fites (sempre mirant de perdre pocs punts). Les fites que s'havien de descartar eren la 32,33,35,36,38,39; d'aquesta manera podies aconseguir la màxima puntuació: 108 punts.
Cap dels 24 equips va trobar la solució per fer la màxima puntuació, es van quedar a un punt de fer-ho. Podeu veure la solució a la imatge adjunta i l'ordre en què s'havia de seguir per fer l'itinerari òptim. Havien de fer 4 bucles de 5 fites, 4 fites normals i una d'especial per acabar el bucle i així successivament fins a 20 fites.
L'objectiu d'aquesta iniciativa era donar a conèixer l'orientació a través d'una activitat familiar i lúdica, on la col·laboració tenia un pes molt important i la competició quedava en un segon terme, ja que tothom guanyava a través de la diversió. Quan van acabar se'ls va donar un diploma personalitzat de l'acte i una pilota de futbol per l'equip.
Esperem que l'any que ve hi participin més famílies, ja que és una activitat única que no és fa a cap lloc més.

ANNEX: Solució del circuit.   (pdf 198503)