Saltar a continguts

Club Esportiu senglarOrientació Sant Cugat

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

2010-2011

JOCS ESCOLARS BARCELONA. Resultats.

JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE BARCELONA 2010-2011 - CURSES D'ORIENTACIÓ
Parc de Sant Martí , 6 de novembre del 2010
La nova temporada escolar dels JEEBs de curses d'orientació s'engegà en aquest novembre amb la primera prova a disputar en el bonic Parc de Sant Martí, un terreny on no s'havia fet abans cap prova d'orientació en els 12 temporades anteriors, i on s'ha aixecat un mapa de tot nou amb els estàndards ISSOM corresponent a la prova esprint.
Un matí de sol i temperatures molt agradables van fer anar venint al llarg del matí als participants, fins 84 escolars sobre 103 inscrits, que van córrer uns circuits molt ràpids enmig de arbres, bancs de seure per descansar, gespa, instal·lacions esportives, mercats, fires per les festes de Sant Martí, etc.
La sortida i arribada fou també una novetat, el IES Sant Martí va cedir els seus espais i així van poder gaudir d'una sortida i arribades força interessants, en un espai obert i sense destorbar l'activitat en els passejos i carrers, i permetent a més un final de cursa més tècnic en aprofitar la peculiar conformació dels edificis del centre, amb raconets, passadissos, etc.
Una altra novetat va ser la disputa dels JEEBs i la Copa Esprint de Barcelona simultàniament, de manera que a partir de les 10 del matí van sortir tant els escolars com els especialistes de la distancia esprint, comptant amb destacats corredors d'àmbit estatal, alguns d'ells com els germans Serrallonga o Pol Ràfols, antics corredors CEEB en les primeres edicions d'orientació. Les sortides i arribades simultànies van transcórrer sense cap incidència.
Donar la benvinguda al Comitè a l'Oriol Serrallonga, que juntament amb en Ferran Santoyo i en Joan Cullell conformen aquest. La seva tasca és la coordinació dels col·legis el dia de cursa i entrega i recollida de targes sportident.
I donar les gràcies a la direcció del IES Sant Marti pel seu recolzament i ajut; l'equip SenglarO, la tasca logística de la Carmina i la tasca perfecta d'en Joan en la gestió esportident van completar aquesta matinal, que va ser la cinquantena en el historial de les curses d'orientació del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona
Ferran Santoyo Medina